Ota yhteyttä!

Pyydä tarjousta, kysy palveluistamme, tai kommentoi projekteja! Olen yhteydessä mahdollisimman pian!

Tähdellä merkityt kentät (*) ovat pakollisia
Kiitos! Viesti on lähetetty.
Oho! Joku meni vinoon. Päivitä sivu ja yritä uudestaan!

Palveluhinnasto:

Brändäys:

Hinta koostuu projektiin kuuluvista elementeistä ja näiden elementtien laajuudesta.

Esimerkki 1:
Jos projektiin kuuluu logon suunnittelu, päätetään suunnittelun laajuudesta. Tarvitset ehkä vain yhden version, jota käytät joka paikassa, tai 2–3 logoa riippuen käyttötarkoituksesta. Logo voidaan myös animoida esimerkiksi kotisivujen lataukseen tai videomateriaaleihin käytettäväksi.

Esimerkki 2:
Jos projektiin kuuluu nettisivujen suunnittelu, hinta riippuu paljon sivujen sisällöstä.
Montako alasivua sivustolla tulee olemaan? Mitä ominaisuuksia tarvitset sivuille? Haluatko esimerkiksi ajanvarauskalenterin tai itse päivitettävät ajankohtaisuutiset? Haluatko some- päivitykset suoraan sivuille? Nettisivujen ja somemarkkinoinnin kuvitukseen haluat ehkä hyödyntää valo- tai videokuvaa, jotka onnistuvat myös meidän kauttamme.

Hinta sovitaan aina etukäteen, ja projektin aikana syntyvistä mahdollisista lisätöistä sovitaan erikseen tunti- tai tuotekohtainen taksa. Projektin kokonaissumma voidaan jakaa kahteen tai useampaan erään. Aina vähintään kolmasosa veloitetaan ennen projektin alkamista, ja viimeinen erä projektin valmistuttua.

Nettisivut:

Hinta koostuu sivujen sisällöstä niin määrällisesti kuin laadullisesti.

Suurin tekijä hinnan suhteen on sivujen dynaamisuus. Staattiset sivut, joille ei tule käyttäjän päivitettävissä olevaa materiaalia (ns. käyntikorttisivut), osuvat luonnollisesti hintahaitarin alapäähän. Jos taas sivuille halutaan käyttäjien lisättävissä olevaa materiaalia, kuten työnäytteitä, blogia, ajankohtaisuutisia tai henkilöstön päivitystä, vaatii se enemmän työaikaa.

Toinen suuri hintaan vaikuttava tekijä on sivuilla käytettävä kuvitus ja muut design -elementit. Kuvituksessa vaihtoehtoja ovat esimerkiksi animaatiot, videot, valokuvat (stock tai itse kuvatut) ja piirroskuvat. Esimerkiksi animaatioiden tuottamiseen kuluu resursseja, kun taas stock-kuvat ovat huomattavasti helpommin ja nopeammin saatavilla.

Muita hintaan vaikuttavia tekijöitä:
Montako alasivua sivustolla tulee olemaan? Mitä ominaisuuksia tarvitset sivuille? Haluatko esimerkiksi ajanvarauskalenterin tai itse päivitettävät ajankohtaisuutiset? Haluatko tekemäsi some- päivitykset suoraan sivuille? Nettisivujen ja somemarkkinoinnin kuvitukseen haluat ehkä hyödyntää valo- tai videokuvaa, joiden kuvaus ja editointi onnistuu myös meidän kauttamme.

vaihtoehto 1:
Projektiluontoinen alkaen 1000 €-

Hinta sovitaan aina etukäteen, ja projektin aikana syntyvistä mahdollisista lisätöistä sovitaan erikseen tunti- tai tuotekohtainen taksa. Projektin kokonaissumma voidaan jakaa kahteen tai useampaan erään, kuitenkin aina vähintään kolmasosa veloitetaan ennen projektin alkamista, ja viimeinen erä projektin valmistuttua.

Vaihtoehto 2:
Alkutyö 500 € ja kuukausiylläpito 30 € - 100 € (vähintään 12 kk)

Ylläpidon hinta riippuu edellä mainituista asioista. Ylläpitoon kuuluu sivuston pienet päivitykset, kuten tekstien ja kuvien muokkaus. Ylläpitoon ei kuulu esimerkiksi koko sivuston designin päivitys, tai lisäsivun tuotto. Niistä sovitaan erikseen tunti- tai tuotekohtainen taksa riippuen työstä.

Hinnat eivät sisällä sivuston domain- tai webhotellimaksuja. Ne hankitaan ja maksetaan suoraan palveluntarjoajalle (käytämme vain Webflow :n tarjoamia webhotelleja).

Graafinen suunnittelu:

Logon suunnittelu:
Alkaen 300 €-

Lopputuotteena saat aina logon, joka toimii niin värillisenä kuin mustavalkoisena. Kooltaan se skaalautuu hyvin kirjekuoren kulmasta kauppakeskuksen seinän kokoiseen julisteeseen.

Hinta riippuu projektin skaalasta. Tarvitset ehkä vain yhden version, jota käytät joka paikassa, tai 2–3 logoa riippuen käyttötarkoituksesta. Logon voi myös animoida esimerkiksi kotisivujen lataukseen tai videomateriaaleissa käytettäväksi.

Muut projektit:
Pyydä tarjous!